top

Inspiration

Typehuse

Typehuse er et begreb for parcelhuse som er tegnet med henblik på at blive opført mange gange. Typehuse holdt sit indtog i Danmark i 1960’erne, hvor den økonomiske udvikling gjorde det muligt for mange familier at bygge selv. 

Med et konstruktions-set up, der kunne bruges igen og igen, var både bygge- og planlægnings-proces pludselig ikke så langstrakt og kompliceret som ved special-tegnede huse. 

Samtidig kom der et nyt ord/begreb til ordbogen:”Pistolgangen” holdt sit indtog og blev kendetegnende for mange danske typehuse.

Nybyggeri

Drømmen om nybyggeri

Ved nybyggeri kan man i mange år frem glæde sig over et minimum af vedligeholdelse. Der er tænkt over det hele og bygherre undgår mange af de kompromiser, der er ved at købe brugt bolig. Ved nybyggeri skal du bare flytte ind – ikke starte med at lave om, male m.v. For de fleste er det noget helt særligt at kunne flytte ind i nybyggeri som de selv har været med til at udvikle.

Nybyggeri i høj håndværksmæssig kvalitet

Selvom der er meget tradition i dansk nybyggeri er det også en branche, hvor der er både op- og nedture som der altid er på ejendomsmarkedet. 

Der er derfor betryggende at vide, at der er stor sikkerhed ved nybyggeri med Bjørn Nielsen Huse som har bygget kvalitetboliger i mere end 20 år og selvfølgelig afleverer dømmeboligen til aftalt tid og pris og med lovpligtig obligatorisk byggeskadeforsikring på alt nybyggeri udover 1 og 5 års gennemgang.

Arkitekttegnede huse

Arkitekttegnede huse ctr. typehuse

Arkitekttegnede huse er kendetegnet ved at være meget individuelle og have noget ”kant” i forhold til typehusene. Forskudte plan, flere plan, underetager m.v. Det kan være et materialevalg udover det sædvanlige ligesom farver og indretning også kan kendetegne Arkitekttegnede huse. Tit er det dog en kombination af flere af disse elementer, der kendetegner et Arkitekttegnet hus. Et special-tegnet hus koster mere end et typehus, da det kræver udviklingsarbejde. Derudover er der også tit nogle konstruktions- og materialenæssige vilkår der er dyrere end sædvanligt. Det koster også i denne sammenhæng lidt ekstra at få noget unikt.

Drøm til virkelighed

Så hvis man drømmer om en bolig, der ikke forveksles med noget andet så byder Bjørn Nielsen Huse gerne ind med et forslag til et Arkitekttegnet hus som vi har bygget flere af. Når vi siger arkitekttegnet hus så mener vi ikke et typehus der er opgraderet med loft til kip e.lign. Vi udvikler/tegner efter jeres drømme og ønsker.

Om os

Går man med tanken om at bygge eget hus, kan man lade sig inspirere her på siden eller man kan slå et par streger på et stykke papir og herefter drøfte mulighederne ganske uforpligtende med Bjørn Nielsen Huse. 

Så kan selv de mest ekstravagante ideer være meget tæt på at blive til virkelighed. Ofte er det kun fantasien, der sætter grænsen. Skal man vælge en standardløsning eller skal man forsøge at omsætte sine ”vilde” ideer til reelt byggeri. 

BN-Huse ApS tager gerne udfordringen op, når bygherre går med specielle drømme og ønsker. I BN-Huse anvendes der som standard altid gode solide samt gennemprøvede materialer og med elementer til køkken og bad fra Invita, er man sikker på et godt resultat.

Historien om BN-Huse ApS

Bjørn Nielsen der er uddannet ingeniør startede som selvstændig bygmester tilbage i 1994. I de første år var det sommerhuse, der var firmaets kendetegn, men efter tre år valgte Bjørn Nielsen i stedet at satse 100 % på at opføre helårshuse. 

BN-Huse ApS har en fast medarbejderstab af veluddannede håndværkere og benytter desuden en fast kreds af underentreprenører. Derved sikres en ensartet høj kvalitet, der sammen med den til tider utraditionelle byggestil er med til at gøre opmærksom på firmaet, og mange kunder er kommet til efter ”mund-til-mund”-metoden. 

Når man nævner Bjørn Nielsen Huse er den typiske reaktion: ”Ja, det er dem med den gode kvalitet og aflevering til tiden”.

Dobbelt-huse 

Længe-huse

Vinkel-huse 

Arkitekttegnede huse

Forskudt

Noah, 158 m2

Sommerfuglen

Galaksehuset

BN-Huse ApS
Mikkels Banke 15 A
4736 Karrebæksminde
(45) 55 77 50 58

GET IN TOUCH:

© Copyright 2019 BN-Huse APS   

  Persondatapolitik  -  Powered by RTEAM